Tapetointi Oulun seudulla

Yritykseni Maalaus Mikko Annola tarjoaa kaikki tapetointipalvelut Oulun seudulla Kempeleestä käsin. Halusit sitten olohuoneeseesi koko seinän peittävän maiseman palmurannasta tai kohokuviollisen efektitapetin, tapetoin kaikki vaihtoehdot huolellisesti ja ammattitaidolla. Tapetoin myös hankalatkin kohteet, joihin tarvitaan ammattilaisen näkökulmaa toteutukseen. Ota yhteyttä ja tilaa ammattilaisen tapetointi!

Teen tarvittaessa myös muita pieniä remonttitöitä.

Miksi tapetointi kannattaa jättää ammattilaiselle?

Tapetointi kannattaa jättää ammattilaisen hoidettavaksi monestakin eri syystä. Kupruilevan ja epäsuoraan asennetun tapetin katselu voi alkaa ärsyttää pidemmän päälle, vaikka itse tehty olisikin aina itse tehty. Lisäksi ammattilainen pystyy pitämään tapetoinnin kustannukset kurissa, kun pieleen menneiden kokeilujen tilalle ei tarvitse ostaa enää uusia tapettirullia.

Kotitalousvähennys

Yksityisasiakkaat voivat saada teetättämästään asunnon kunnossapitotyöstä kotitalousvähennystä. Ennakkoperintärekisteriin merkityltä yritykseltä ostetuista palveluista saa vähentää 45 % arvonverollisesta työn osuudesta. Lue lisää Verohallinnon sivuilta.

Ota yhteyttä ja tilaa tapetointi

Kysy lisää tapetointipalveluistani tai jätä suoraan tarjouspyyntö! Voit olla yhteydessä soittamalla tai jättämällä viestin yhteydenottolomakkeella. 

Suosittele meitä

Kiinnostuitko? Jätä yhteystietosi, otamme yhteyttä!

Kysy lisää tai lähetä tarjouspyyntö. Otan sinuun yhteyttä takaisin mahdollisimman pian!