Remontti sisätiloissa Oulun seudulla - Maalaus Mikko Annola

Palveluihini kuuluvat erilaiset pienremontit sisätiloissa, lähinnä pinnoille, Oulun seudulla toteutettuna. Kevytkin remontti piristää asunnon tai kiinteistön ilmettä ja parhaimmillaan nostaa asunnon jälleenmyyntiarvoa. Remontti kannattaa tilata ammattilaiselta, jotta jälki on varmasti laadukasta, eikä synny kalliita vahinkoja. Palvelen niin kotitalouksia kuin yrityksiä. Ota yhteyttä, ja toteuta vihdoin haaveilemasi pintaremontti tai muu pienremontti!

Tasoitetyöt

Sisäseinät ja -katot saadaan taas siistinnäköisiksi, kun niille tehdään tarvittavat tasoitetyöt. Oli seinämateriaali mikä tahansa, tasoitan halkeamat ja saumat siisteiksi sekä viimeistelen työn maalamalla tai tapetoimalla seinän.

Lue lisää maalauspalveluistani ja tapetointipalveluistani.

Kotitalousvähennys

Yksityisasiakkaat voivat saada teetättämästään asunnon kunnossapitotyöstä kotitalousvähennystä. Ennakkoperintärekisteriin merkityltä yritykseltä ostetuista palveluista saa vähentää 45 % arvonverollisesta työn osuudesta. Lue lisää Verohallinnon sivuilta.

Ota yhteyttä ja tilaa pienremontti

Kysy lisää remontti- ja tasoitetyöpalveluistani tai jätä suoraan tarjouspyyntö! Voit olla yhteydessä soittamalla tai jättämällä viestin yhteydenottolomakkeella.

Suosittele meitä

Kiinnostuitko? Jätä yhteystietosi, otamme yhteyttä!

Kysy lisää tai lähetä tarjouspyyntö. Otan sinuun yhteyttä takaisin mahdollisimman pian!