Sisä- ja ulkomaalaus Oulun seudulla - Maalaus Mikko Annola

Tarjoan monipuolisia maalauspalveluja kotitalouksille ja yrityksille Oulun seudulla Kempeleeltä käsin. Oli tarpeissasi sitten sisä- tai ulkomaalaus, maalaan pinnat kaikenlaisissa kohteissa. Tuon mukanani kaikki tarvittavat välineet ja jätän jälkeeni siistin ja huolella maalatun kohteen.

Maalaustyöt ammattitaidolla haastaviinikin kohteisiin

Maalaustöiden lisäksi saat minulta konsultaatioapua sopivien maalilaatujen ja värisävyjen valitsemiseen. Teen myös kaikki maalaustyöt efekti- ja tehostemaaleilla tai kuviointia käyttäen. Erilaisilla sapluunoilla on mahdollista siirtää seinälle suurikin yksi- tai monivärinen kuvio tuomaan persoonallisuutta sisustukseen.

Kotitalousvähennys

Yksityisasiakkaat voivat saada teetättämästään asunnon kunnossapitotyöstä kotitalousvähennystä. Ennakkoperintärekisteriin merkityltä yritykseltä ostetuista palveluista saa vähentää 45 % arvonverollisesta työn osuudesta. Lue lisää Verohallinnon sivuilta.

Ota yhteyttä ja tilaa sisä- tai ulkomaalaus

Kysy lisää maalauspalveluistani tai jätä suoraan tarjouspyyntö! Voit olla yhteydessä soittamalla tai jättämällä viestin yhteydenottolomakkeella.

Suosittele meitä

Kiinnostuitko? Jätä yhteystietosi, otamme yhteyttä!

Kysy lisää tai lähetä tarjouspyyntö. Otan sinuun yhteyttä takaisin mahdollisimman pian!