Tapetointi Oulun seudulla

Yritykseni Maalaus Mikko Annola tarjoaa kaikki tapetointipalvelut Oulun seudulla Kempeleestä käsin. Halusit sitten olohuoneeseesi koko seinän peittävän maiseman palmurannasta tai kohokuviollisen efektitapetin, tapetoin kaikki vaihtoehdot huolellisesti ja ammattitaidolla. Tapetoin myös hankalatkin kohteet, joihin tarvitaan ammattilaisen näkökulmaa toteutukseen. Ota yhteyttä ja tilaa ammattilaisen tapetointi!

Teen tarvittaessa myös muita pieniä remonttitöitä.

Miksi tapetointi kannattaa jättää ammattilaiselle?

Tapetointi kannattaa jättää ammattilaisen hoidettavaksi monestakin eri syystä. Kupruilevan ja epäsuoraan asennetun tapetin katselu voi alkaa ärsyttää pidemmän päälle, vaikka itse tehty olisikin aina itse tehty. Lisäksi ammattilainen pystyy pitämään tapetoinnin kustannukset kurissa, kun pieleen menneiden kokeilujen tilalle ei tarvitse ostaa enää uusia tapettirullia.

Kotitalousvähennys

Yksityisasiakkaat voivat saada teetättämästään asunnon kunnossapitotyöstä kotitalousvähennystä. Ennakkoperintärekisteriin merkityltä yritykseltä ostetuista palveluista saa vähentää 45 % arvonverollisesta työn osuudesta. Lue lisää Verohallinnon sivuilta.

Ota yhteyttä ja tilaa tapetointi

Kysy lisää tapetointipalveluistani tai jätä suoraan tarjouspyyntö! Voit olla yhteydessä soittamalla tai jättämällä viestin yhteydenottolomakkeella. 

Suosittele meitä

Facebook Twitter 5Jaa

Kiinnostuitko? Jätä yhteystietosi, otamme yhteyttä!

Kysy lisää tai lähetä tarjouspyyntö. Otan sinuun yhteyttä takaisin mahdollisimman pian!

Sähköpostitse
Tekstiviestitse

Rekisteriseloste

1. Rekisterinpitäjä

Maalaus Mikko Annola
Hinkkitie 5 B 6
90440 KEMPELE

Y-tunnus: 21050568
Puh: +358400585733

2. Rekisteriasiat

Asiakaspalvelumme vastaa rekisteriä koskeviin kysymyksiin ja palautteisiin mahdollisimman nopeasti.

3. Rekisterin nimi

Maalaus Mikko Annola:n asiakas-, markkinointi- ja ajankohtaiskirjeen tilanneiden rekisteri.

4. Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus

Käsittelyn tarkoituksena on asiakassuhteen hoitaminen, asiakkaan ja rekisterinpitäjän oikeuksien ja velvollisuuksien toteuttaminen sekä henkilötietolain mukainen henkilötietojen käsittely verkkopalveluihin liittyviin tarkoituksiin, tutkimustoimintaan, rekisterinpitäjän ja/tai sen yhteistyökumppaneiden mainonnan ja/tai suoramarkkinoinnin suuntaaminen asiakastietojen perusteella rekisterinpitäjän viestimien ja palvelujen kautta luovuttamatta henkilötietoja ulkopuoliselle taholle.

5. Rekisterin tietosisältö

Rekisteri voi sisältää seuraavia tietoja asiakkaista:

  • Nimi
  • Sähköpostiosoite
  • Matka- ja/tai muu puhelinnumero
  • Organisaatio ja asema
  • Organisaation osoitetiedot
  • Yhteysloki

6. Rekisterin säännönmukaiset tietolähteet

Rekisteri koostetaan rekisterinpitäjän asiakastietojärjestelmästä, yleisesti saatavilla olevista internetlähteistä, sekä mahdollisista muista julkisista lähteistä. Pääsääntöisesti osoitelähteet on eritelty mikäli ne ovat muita kuin ensiksi mainittuja.

7. Säännönmukaiset tietojen luovutukset

Rekisterinpitäjä ei luovuta asiakkaiden henkilötietoja ulkopuolisille, paitsi Suomen viranomaistoimien niin edellyttäessä.

8. Tietojen poistaminen

Tietoja voidaan poistaa henkilön vaatimuksesta tai asiakassuhteen loppumisen vuoksi.

9. Rekisterin suojauksen periaatteet

Henkilötiedot säilytetään luottamuksellisina. Rekisterinpitäjän ja sen mahdollisten tietotekniikkakumppanien tietoverkko ja laitteisto, jolla rekisteri sijaitsee, on suojattu palomuurilla ja muilla tarvittavilla teknisillä toimenpiteillä.