Remontti sisätiloissa Oulun seudulla - Maalaus Mikko Annola

Palveluihini kuuluvat erilaiset pienremontit sisätiloissa, lähinnä pinnoille, Oulun seudulla toteutettuna. Kevytkin remontti piristää asunnon tai kiinteistön ilmettä ja parhaimmillaan nostaa asunnon jälleenmyyntiarvoa. Remontti kannattaa tilata ammattilaiselta, jotta jälki on varmasti laadukasta, eikä synny kalliita vahinkoja. Palvelen niin kotitalouksia kuin yrityksiä. Ota yhteyttä, ja toteuta vihdoin haaveilemasi pintaremontti tai muu pienremontti!

Tasoitetyöt

Sisäseinät ja -katot saadaan taas siistinnäköisiksi, kun niille tehdään tarvittavat tasoitetyöt. Oli seinämateriaali mikä tahansa, tasoitan halkeamat ja saumat siisteiksi sekä viimeistelen työn maalamalla tai tapetoimalla seinän.

Lue lisää maalauspalveluistani ja tapetointipalveluistani.

Kotitalousvähennys

Yksityisasiakkaat voivat saada teetättämästään asunnon kunnossapitotyöstä kotitalousvähennystä. Ennakkoperintärekisteriin merkityltä yritykseltä ostetuista palveluista saa vähentää 45 % arvonverollisesta työn osuudesta. Lue lisää Verohallinnon sivuilta.

Ota yhteyttä ja tilaa pienremontti

Kysy lisää remontti- ja tasoitetyöpalveluistani tai jätä suoraan tarjouspyyntö! Voit olla yhteydessä soittamalla tai jättämällä viestin yhteydenottolomakkeella.

Suosittele meitä

Facebook Twitter 6Jaa

Kiinnostuitko? Jätä yhteystietosi, otamme yhteyttä!

Kysy lisää tai lähetä tarjouspyyntö. Otan sinuun yhteyttä takaisin mahdollisimman pian!

Sähköpostitse
Tekstiviestitse

Rekisteriseloste

1. Rekisterinpitäjä

Maalaus Mikko Annola
Hinkkitie 5 B 6
90440 KEMPELE

Y-tunnus: 21050568
Puh: +358400585733

2. Rekisteriasiat

Asiakaspalvelumme vastaa rekisteriä koskeviin kysymyksiin ja palautteisiin mahdollisimman nopeasti.

3. Rekisterin nimi

Maalaus Mikko Annola:n asiakas-, markkinointi- ja ajankohtaiskirjeen tilanneiden rekisteri.

4. Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus

Käsittelyn tarkoituksena on asiakassuhteen hoitaminen, asiakkaan ja rekisterinpitäjän oikeuksien ja velvollisuuksien toteuttaminen sekä henkilötietolain mukainen henkilötietojen käsittely verkkopalveluihin liittyviin tarkoituksiin, tutkimustoimintaan, rekisterinpitäjän ja/tai sen yhteistyökumppaneiden mainonnan ja/tai suoramarkkinoinnin suuntaaminen asiakastietojen perusteella rekisterinpitäjän viestimien ja palvelujen kautta luovuttamatta henkilötietoja ulkopuoliselle taholle.

5. Rekisterin tietosisältö

Rekisteri voi sisältää seuraavia tietoja asiakkaista:

  • Nimi
  • Sähköpostiosoite
  • Matka- ja/tai muu puhelinnumero
  • Organisaatio ja asema
  • Organisaation osoitetiedot
  • Yhteysloki

6. Rekisterin säännönmukaiset tietolähteet

Rekisteri koostetaan rekisterinpitäjän asiakastietojärjestelmästä, yleisesti saatavilla olevista internetlähteistä, sekä mahdollisista muista julkisista lähteistä. Pääsääntöisesti osoitelähteet on eritelty mikäli ne ovat muita kuin ensiksi mainittuja.

7. Säännönmukaiset tietojen luovutukset

Rekisterinpitäjä ei luovuta asiakkaiden henkilötietoja ulkopuolisille, paitsi Suomen viranomaistoimien niin edellyttäessä.

8. Tietojen poistaminen

Tietoja voidaan poistaa henkilön vaatimuksesta tai asiakassuhteen loppumisen vuoksi.

9. Rekisterin suojauksen periaatteet

Henkilötiedot säilytetään luottamuksellisina. Rekisterinpitäjän ja sen mahdollisten tietotekniikkakumppanien tietoverkko ja laitteisto, jolla rekisteri sijaitsee, on suojattu palomuurilla ja muilla tarvittavilla teknisillä toimenpiteillä.